Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

Clausura Erasmus+ Superior

Creama ha coordinat i liderat aquesta primera edició del programa europeu ERASMUS + dirigit a persones estudiants de Cicles de F.P. Grau Superior i estudiants de Graus Universitaris de la UNED.

Els socis participants del programa han sigut els 3 únics centres educatius de la comarca que, en el moment de la seua sol·licitud, complien els requisits requerits pel SEPIE, que han sigut: IES La Mar de Xàbia, IES María Ibars de Dénia i Centre UNED de Dénia.

Per a la pròxima edició, que ja està sol·licitada, a part d’aquests tres socis inicials se sumaran 2 més: IES Roc Chabás de Dénia i l’IES Enric Valor de Pego..

Aquest programa consisteix a oferir a l’alumnat participant la possibilitat d’una mobilitat europea durant 3 mesos realitzant pràctiques en una empresa que corresponga a l’especialitat dels seus estudis.

Les primeres 3 mobilitats es van realitzar de Març-Juny 2021, les 6 següents es van realitzar de Setembre – Desembre 2021 i l’última ha tingut lloc de Febrer-Maig 2022.

Han hagut 10 beques que s’han distribuït entre els següents estudis:

Cicles F.P. Grau Superior:

IES LA MAR de Xàbia: Dietètica.

IES MARÍA IBARS de Dénia: Administració i Finances, Guia d’informació i assistència turístiques.

Graduats universitaris UNED: Graus en Psicologia, Dret, Criminologia, Treball Social, Estudis anglesos: Llengua, Literatura i Cultura i Grau en Llengua i Literatura espanyoles.

L’import de la subvenció del programa ha ascendit a: 14.000 € i ha existit un cofinançament per part de CREAMA de 2.000,1 per tant l’import total del programa ha sigut de 16.000,1 €.

A continuació indiquem l’enllaç al vídeo recopilatori del que ha sigut el desenvolupament del Programa.

https://fb.watch/dCOD90n4RU/

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies
es_ESCastellano