Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

NoticiasBlog

Concurs d’aparadorisme nadalenc en botigues i parades del mercat a Dénia

La Regidoria de Comerç, que dirigix el regidor Vicente Chelet, ha convocat una nova edició del concurs d´aparadorisme nadalenc dels establiments comercials de la ciutat amb l´objectiu de “incentivar i premiar els comerciants que amb el seu esforç recolzen la promoció i millora de la imatge del comerç amb una decoració especial dels seus aparadors”, segons s´indica en les bases.

Poden participar tots els establiments comercials detallistes de Dénia que estiguen ubicats en baixos comercials i els agrupats en el Mercat Municipal. S´han establit dos modalitats de premis, segons es tracte d´establiments fixos permanents o de parades del Mercat Municipal. En el cas dels primers, s´atorgarà un primer premi dotat amb 600 euros i dos segons de 400 euros. Per al Mercat Municipal s´establix un únic premi de 400 euros.

El termini d´inscripció al concurs es va iniciar el passat 24 de novembre i romandrà obert fins a les 14 hores del 16 de desembre. Els interessats han de dirigir-se a l´Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC), ubicada en el carrer del Nou d´octubre, s/n, o enviar un fax sol·licitant la inscripció al número 96 642 37 02. També poden presentar la seua sol·licitud en la Delegació de la Cambra de Comerç a Dénia situada en el carrer de l´Agret, 18 (El Cortijo).

El jurat del concurs estarà integrat per un representant de la Regidoria de Comerç, la tècnic AFIC, un representant de la Cambra de Comerç i dos especialistes en decoració o aparadorisme.

La visita als comerços participants es realitzarà els dies 19 i 20 de desembre. L´entrega de premis tindrà lloc el dia 21 de desembre, a les 20.30 hores, en la Sala de Plens de l´Ajuntament de Dénia.

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies
es_ESCastellano