Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

20151019_roda

Creama col·labora en la trobada empresarial d’emprenedors Focus Innova Pyme Comunitat Valenciana

El Consorci per a la Recuperació Econòmica de la Marina Alta (Creama), de què és soci l’Ajuntament de Dénia, és una de les entitats col·laboradores del Focus Innova Pyme Comunitat Valenciana, la trobada empresarial de l’ecosistema emprenedor valencià conegut fins ara com el Dia de la Persona Emprenedora, que este 2015 complix deu anys de celebració. En esta desena edició, l’organització ha optat per un canvi de denominació que reflectisca la redefinició dels objectius de la iniciativa, que a partir d’ara focalitza la seua activitat en la pime i els emprenedors amb un projecte empresarial innovador.

La regidora de Creama de l’Ajuntament de Dénia, Eva Ronda, el regidor de Política d’Ocupació, Antonio Losada, i el director del Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) d’Alcoi, Roberto Payà, han presentat hui en l’ajuntament el Focus Innova Pyme, organitzat per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Generalitat Valenciana en col·laboració amb la xarxa de Centres Europeus d’Empreses Innovadores (CEEI) de la Comunitat Valenciana. Focus Innova Pyme celebra una macrojornada autonòmica a València el 4 de novembre i dos jornades de caràcter provincial a Castelló (29 d’octubre) i Alacant (11 de novembre).

Podeu trobar més informació al següent enllaç: http://www.denia.es/va/informacio/actualitat/new.aspx?id=4074

Per a inscriure’s:  http://www.emprenemjunts.es

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies