Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

20171124_tapisdenia

CREAMA- Dénia ORGANITZA CURSOS D´ALFABETITZACIÓ DIGITAL PER A COL.LECTIUS AMB DIVERSITAT FUNCIONAL DEL TAPIS I AMADEM

L’Agència de  CREAMA- Dénia, a través del seu Servei de Atenció a Persones amb Diversitat Funcional,   organitza 2 cursos  d’alfabetització digital  adreçats al usuaris  del Taller d’Adaptació Prelaboral e Inserció Social (TAPIS) de Dénia i de la Associació d’amics de la Marina Alta d’ajuda als malalts mentals (AMADEM).

Estos cursos, están  cofinanciats per el Fons Social Europeu i corresponen al  Programa AVALEM JOVES PLUS del SERVEF,  están  impartits per Joan Rovira i Sergi Ortolà, dos jovens menors de 30 anys i amb formació en Cicles Formatius de la familia Informàtica i Telecomunicacions , que han sigut contratats per el Ajuntament de Dènia.

L’objectiu de estos cursos es aprende,  o be ampliar,  coneixements informàtics bàsics relacionats amb les noves tecnologies com: crearse un correu electrònic, navegar per internet de manera segura etz..,  entre altres temes.

Estes accions formatives  tenen una durada des del  21 fins el 29 de noviembre de 2017 i es desenvolupen en l´aula de informática ubicada en el TAPIS.

Es tracta d´una iniciativa impulsada arrel de la MESA MUNICIPAL D´OCUPACIÓ, ja que un dels  l´objectius és que tota la ciutatania tinga accés a esta formació i eixa ciutadania inclou,  també,  a  les  persones amb diversitat funcional.

Una vegada més, CREAMA actúa aunant  esforços i sincronitzant sinergies,  per aconseguir els recursos necessàris i arribar a tota la ciutadania.

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies