Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

20180426_aprosdecodenia

CREAMA- Dénia ORGANITZA una jornada de portes obertes a APROSDECO.

L’Agència de  CREAMA- Dénia, a través del  Servei de  Atenció a Persones amb Diversitat Funcional,   ha organitzat un encontre de portes obertes per a que els usuaris/usuàries de la Associació Pro Deficients Psíquics de la Marina Alta, APROSDECO coneguen de prop els serveis que oferix el professorat i alumnat del Programa Formatiu de Qüalificació Bàsica de Serveis Auxiliars de Perruquería i Estètica de Creama-Dénia.

L’objectiu de esta jornada de portes obertes, ha sigut que   els usuaris/usuàries de la Associació conegen aquestos serveis i gaudisquen dels mateixos. Al mateix temps que l’alumnat del P.F.Q.B ha practicat amb els usuaris/usuàries de Aprosdeco fent-los entre altres masatges ,  hidratacions capil.lars, etc.

Esta jornada s’ha desenvolupat el dimecres 25 de abril de 10,30- a 13,00 hores, en les instal.lacions de CREAMA.

Una vegada més, CREAMA actúa aunant  esforços i sincronitzant sinergies,  per aconseguir els recursos necessàris i arribar a tota la ciutadania.

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies