Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

20160303_reunioempresabenissa

CREAMA facilita el Microcrèdit Social als emprenedors de la Marina Alta

Els agents de desenvolupament local de Creama, que treballen en l’àrea d’empresa i Oriol Lendínez com a representant de l’Àrea de Màrqueting i Comercial de l’entitat financera Microbank, es van reunir en CREAMA, en el Centre d’Excel·lència de Benissa per a desenvolupar el conveni de col·laboració entre Creama i l’entitat financera, per impulsar la tramitació de microcrèdits a emprenedors.

D’aquesta manera es materialitza la voluntat de donar resposta a diferents segments de la població que desitgen iniciar un projecte empresarial i no disposen de recursos econòmics propis suficients i requereixen de productes financers que no contemplin les garanties i avals. Amb el que es pretén contribuir a la promoció de l’activitat productiva i la creació d’ocupació.

L’entitat financera ha confiat en la trajectòria professional dels ADL ‘s de l’àrea d’empresa de Creama per gestionar les iniciatives empresarials viables i que es converteixen en realitat actuant d’enllaç entre els emprenedors i MicroBank.

Els requisits per poder accedir a un microcrèdit és realitzar un pla d’empresa i un pla de Viabilitat de la idea de negoci. En Creama oferim suport personalitzat per a l’elaboració conjunta amb l’emprenedor d’aquests documents.

Les característiques del microcrèdit són les següents:

• Import màxim: 25.000 €.

• Fins al 95% del projecte.

• Tipus d’interès fix durant tota la vida de l’operació.

• Termini d’amortització: 6 anys (sense carència o amb fins a 6 mesos de carència).

• Sense garantia real.

• Sense comissió d’obertura i cancel·lació.

Les sol·licituds es presentaran a l’entitat financera “La Caixa” de cada municipi i avaluaran la viabilitat del projecte empresarial.

Poden obtenir més informació a la pàgina web www.creama.org o poden dirigir-se a les Agències de Desenvolupament Local de Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia.

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies