Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

20120618_Curs_senderisme_Pedreguer_1

Curs monitor de senderisme de CREAMA Pedreguer a través de l’obra social de la CAM

Gràcies a l’Obra Social de la CAM, durant aquesta setmana s’ha desenvolupat el curs de Monitor acompanyant de Senderisme a l’Espai Jove de Pedreguer. Aquest ha tingut una duració de 25 hores, que s’han repartit en 4 sessions des del dilluns 11 al dijous 14 de juny, i han participat un total de 29 alumnes.

El curs anava adreçat a persones desocupades, interessades en dur a terme activitats professionals, per compte propi o aliè, vinculades al sector de turisme i oci de Naturalesa, en el medi natural. És a dir, l’objectiu que es pretenia amb aquest curs és potenciar als aturats a posar en marxa iniciatives laborals en activitats d’oci i turisme, en els que hi existeix una demanda per la societat i són considerats en l’actualitat com jaciment d’ocupació.

Els temes tractats en el curs han versat al voltant del senderisme i guia de grup, passant per nocions bàsiques d’ubicació en l’ambient i coneixements sobre el medi natural. S’ha intentat analitzar la possibilitat de convertir el senderisme en una font d’ingressos, i per últim, s’ha realitzat una sessió pràctica per la muntanya Gran de Pedreguer.

La resposta per part de l’alumnat ha sigut molt positiva. Manifesten que, mentre han gaudit, han tingut l’oportunitat d’aprendre sobre un tema que els atrau moltíssim.

Per últim, agrair a la CAM la seua col•laboració, que a més de tractar-se d’una especialitat formativa original, s’ha aconseguit oferir un curs gratuït per a persones desocupades en estos moments en que ja no hi existeixen quasi.

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies
es_ESCastellano