Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

20180614_focusgrup

El projecte experimental Punt Nàutic celebra el seu primer Focus Group.

Amb l’objectiu d’aprofundir en la realitat nàutica i de posar en comú la demanda de perfils professionals  sorgida de les entrevistes realitzades en les darreres setmanes; les oficines de serveis generals de CREAMA van acollir el dijous 14 de juny de 2018 una reunió conjunta de representants de teixit empresarial nàutic comarcal i de representants del sector formatiu ( CDT, IES, CREAMA) .

Durant dos hores es va debatir la importància d’oferir a la ciutadanía comarcal una formació adequada i estandaritzada tant a  nivell de manteniment d’embarcacions com en tot alló referent  als esports nàutics. També es va insistir en  la formacio transversal com per exemple l’atenció  al client,  els  idiomes o el coneixement del territori.

Per part dels empresaris nàutics es van oferir col·laboració mitjançant la cesió de les instal·lacions per a alumnes de pràctiques i per part de la vessant educativa van impulsar a les empreses a contactar directament amb els centres de formació i exposar-los les necessitats formatives. Ambdues parts van coincidir en la necessària creció d’una figura de prospecció que aglutine als professionals nàutics i que estiga a l’abast del empresariat.

Es va demanar també la implicació de l’administració local per tal de treballar conjuntament creant  una nova visió cap a la nàutica, treballant per la qualitat del sector en tots el seus àmbits, potenciant el creixement de l’ocupació i en conseqüència de l’economia comarcal.

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies