Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

Els comeros de Benissa cap a la transformacio digital

El curs tindrà lloc en el Centre d’Excel·lència en horari de 15h a 17h.

L’Ajuntament de Benissa, a través de l’Agencia AFICCreama ofereix un innovador curs als comerços de la localitat amb l’objectiu d’impulsar els canvis necessaris en l’entorn del comerç tradicional.

El curs forma part del programa “Migra, per a la Transformació Digital del Comerç” creat per Factoria d’Idees i al que se sumen diferents professionals de l’entorn digital.

El comerç tradicional té una oportunitat tant de promoció com de venda a través de les noves tecnologies i el curs està enfocat a donar a conéixer les possibilitats que existeixen. Els alumnes tindran l’oportunitat d’entendre el funcionament global del mercat digital, també coneixeran les ferramentes per entrar ells mateixos en aquesta transformació que ajudarà a trobar noves oportunitats de venda, nous mercats o innovadores maneres d’aplegar al consumidor. Al curs es treballaran exemples d’altres empreses que ho han aconseguit i com ho han fet.

Els professors del curs seran Dayana Santacreu, fundadora de l’empresa Mascotetes i consultora a Emprender con Conciencia, Joan Ginestar CEO de Imedia Marketing i Teamhost, tecnòleg, i Juan Pablo Signes de Factoria d’Idees, consultor de marques i especialista en marketing on line.

En paraules de la regidora Isabel Bou, “volem donar impuls a aquesta necessària transformació cap a l’entorn digital, que ens pot ajudar en un mercat cada vegada més globalitzat i enfront de un consumidor expert en allò que vol comprar, un client amb inquietuds i que busca i compara a través d’Internet abans de decidir la seua compra. Les empreses han de dirigir-se necessàriament cap a aquest nou mercat que ens presenta l’entorn digital i saber com aprofitar-ho”.

El curs es realitzarà en 6 sessions de 2 hores cadascuna els dies 12, 13, 14, 19, 20 i 21 de novembre. Les empreses interessades han de realitzar la inscripció en l’Agència AFIC-Creama telefonant al 965732100 o enviant un mail a jribes@creama.org.

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies