Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

20170119_emprendedoramascotetes

Eva Ronda Ivars felicita Dayana Santacreu

La Regidora d´Ocupació i CREAMA-Dénia, Eva Ronda Ivars, felicita a la deniera Dayana Santacreu, fundadora de l´empresa Mascotetes i presidenta de l´associació de Joves Empresaris de la Marina Alta (JOVEMPA) per la seva elecció com a finalista del concurs “La nueva estrella de internet”, un reality online produït per l´Instituto de Negocios, l´escola virtual per a emprenedors més important d´Amèrica Llatina.

El concurs va començar dilluns i es pot seguir per Internet. A més, la intervenció del públic és molt important ja que pot votar per la seva persona   emprenedora favorita.

Dayana Santacreu , ha estat elegida entre centenars d´aspirants llatinoamericans al concurs per a mostrar, jun a altres cinc finalistes el seu projecte de com crear un negoci per internet partint de zero.

Des de la regidoria animem a tota la ciutat de Dénia i comarca  a donar suport a Santacreu, exemple de jove emprenedora, que s´ha enfrontat al repte de muntar el seu negoci per mitjà de les TIC, una de les linies de treball perque  aposta la Mesa Municipal d´Ocupació.

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies