Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

d814894d38creama_benissa_gimcana_nadal.jpg

Gimcana “Busca l’anomalia”

El matí del 5 de gener, recorre els aparadors dels comerços de Benissa i cerca qualsevol element que no tinga relació amb la temàtica del comerç i podràs guanyar una Tablet.

ACEB organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benissa a través de AFIC-CREAMA, una nova iniciativa en els aparadors “Busca l’anomalia”.

El concurs consisteix en realitzar un recorregut pels aparadors dels establiments participants associats a ACEB i localitzar una anomalia o pífia, és a dir, un element que no guarda cap relació amb l’aparador ni amb la botiga.

Aquest és un concurs obert a tothom, tant xiquets, joves com a adults.

Per a participar només cal emplenar un fullet amb les anomalies dels establiments i, una vegada completada, s’ha de depositar en una de les bústies instal·lades durant el recorregut. Els fullets es podran aconseguir a les botigues participants, les quals tindran un distintiu en l’aparador perquè siga més fàcil identificar-les.

El concurs serà el matí del diumenge 5 de gener i a final del matí es farà el sorteig on el fullet guanyador aconseguirà una Tablet.

La regidora de Comerç, Isabel Bou ha comentat que “amb aquesta acció es pretén fer una campanya que afavoreix la visibilitat del comerç, sobretot d’aquells que estan més allunyats dels principals eixos comercials de la ciutat, ja que es genera un flux de circulació davant els aparadors dels establiments durant tot el matí de funcionament de la campanya”

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies