Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

96de448999CreamaBenissaCartellAparadors

JA ES PODEN VISITAR ELS 16 APARADORS PARTICIPANTS EN EL 7e CONCURS D’APARADORS DE MOROS I CRISTIANS.

Els aparadors es podran visitar fins al dilluns 2 de juliol.

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa en col·laboració de l’Ajuntament de Benissa a través de l’Agència AFIC-CREAMA organitzen el 7e Concurs “Aparadors Moros i Cristians”.

La finalitat d’este concurs és premiar l’esforç i treball que realitzen els comerciants del municipi de Benissa per a atraure els seus clients, a través de la imaginació i l’originalitat en la decoració dels seus aparadors, en els quals hauran d’utilitzar els seus propis productes, impulsant amb això la dinamització del comerç de la nostra ciutat.

Com a novetat d’enguany, els comerciants han pogut comptar amb l’assessorament i col·laboració dels alumnes del cicle mitjà de comerç de l’IES Josep Iborra.

Els 16 comerciants participants són Agulla i fils, Amarant Flors, Avaloris de Mar, Basar el Cup, Cuin&Project, Detalls Martí, Floristeria Isabel, Gessami Floristes, Joieria Carralo, La Finestra Natural, Lucas LCS, Macavi, Maniquí, Milar Giner, El teu Street Wear i Visiòptica.

El jurat, que visitarà els comerços el dia 27 de juny, valorarà el conjunt de l’aparador respecte a la decoració, ambientació, col·locació dels productes, elaboració artesanal, etc. D’altra banda, ens pots ajudar a triar el millor aparador donant-li al “MAgrada”; en el Facebook de l’ACEB.

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies