Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

empresagata.jpg

La Regidoria de Comerç i AFIC-CREAMA de Gata presenten el Pla de Millora Empresarial

La Regidoria de Comerç de Gata ha presentat el Pla de Millora Empresarial, acció organitzada per la Cambra de Comerç d’Alacant, amb la col·laboració de l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC)-Creama de Gata de Gorgos i l’Associació de Comerciants, i el patrocini de la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació.

En l’acte de presentació van estar presents el regidor d’Indústria, Comerç i Creama, Antonio Pons; el responsable del Servei de Programes de Llarga Duració de la Cambra de Comerç d’Alacant, Ignacio Báguena; i el representant de la delegació de la Marina Alta de la Cambra de Comerç d’Alacant, Rafael Pastor.

Es tracta d’un curs gratuït  impartit per tècnics de la Fundació INCYDE encaminat a com elaborar un pla de millora dels seus negocis. La dinàmica del curs consistirà d’una banda, en unes 10 classes presencials i, per un altre, de tutories individualitzades que es realitzaran en l’Agència de Desenvolupament Local i en les pròpies empreses.

Totes les sessions d’acompanyament i assessorament individualitzat es duran a terme amb flexibilitat i adaptació a la disponibilitat dels empresaris. L’objectiu és facilitar una visió global de la gestió empresarial i ajudar els participants a elaborar el pla estratègic per a millorar la productivitat dels seus negocis. Per a això es tractaran temes sobre millora de la capacitat de gestió i rendibilitat, com potenciar la innovació i la modernització de l’empresa, metodologia d’elaboració d’un pla estratègic, etc. El curs finalitzarà amb l’elaboració d’un pla estratègic per a cada empresa, que arreplegarà les accions de millora específiques detectades per a cada comerç.

En les sessions, que s’iniciaran la segona quinzena de gener, podran realitzar-les un màxim de 20 persones. Les empreses que estiguen interessades o vullguen rebre més informació han de contactar amb l’Agent de Desenvolupament Local de Creama Gata en el telèfon 96.575.62.63 o e-mail, ralemany@creama.org.

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies