Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

20191220_Comercio3

LLIURAMENT DELS INFORMES PER Al CONCURS D’APARADORS NADALENCS DELS COMERÇOS DELS NUCLIS URBANS DE XÀBIA.

l’alumnat del Programa de Formació de Qualificació Bàsica d’Activitats Auxiliars de Comerç, desenvolupat per Creama i subvencionat per la Conselleria d’Educació, ha entregat a la Regidora de Creama i Foment Econòmic, Marta Bañuls i al Gerde l’Associació de Comerciants de Xàbia, Jaume Serra, els informes amb les valoracions dels diferents aparadors nadalencs de comerços que han contribuït en el concurs. Un total de 20 comerços repartits pel cas històric i pel port han participat en aquesta iniciativa, promoguda per l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Xàbia.

Els alumnes i les alumnes del Programa Formatiu han pogut posar en pràctiques els continguts, i aspectes apresos quant a disposició del producte exposat a l’exterior. En l’estudi dels aparadors s’han analitzat aspectes com la creativitat, originalitat, estètica, ambientació nadalenques, complexitat del muntatge, atractiu comercial, qualitat i harmonia, productes utilitzats, etc..

Els guanyadors rebran un reconeixement de mà de l’Alcalde de l’Ajuntament, José Chulvi el mes de gener de 2020.

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies