Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

20160727_mostracarrer1

MostraCarrer a Dénia

Presentem hui una nova activitat de dinamització per als comerços de Dénia, organitzat per la Regidoria de Comerç, a través de l’Afic de Creama Dénia.

Es tracta de Mostracarrer, una activitat que uneix art i comerç per a generar un circuit amb atractiu afegit al fet de anar de compres.jornden

Durant el mes d’agost, 10 artistes realitzarán intervencións plàstiques a 10 escaparates de Dénia. Concretament els comerços son:

–         Espai Visual al Passeig del Saladar, 13

–         Dna Ink al c/ Patricio Ferrándiz, 2

–         Plateria Karmen al c/ Sagunt, 2

–         Librería Publics al c/ Patricio Ferrándiz, 16

–         Papelería Delta al c/ Patricio Ferrándiz, 32

–         Óptica Agos a l’Av. del Montgó, 15

–         Dulce Bebé al c/ Sagunt, 7

–         Pica Pica a la Plaça de l’Arxiduc Carles, 10

–         Impresionarte al c/ Pedreguer, 8

–         Suministros Eléctricos González a l’Av. del Montgó, 14

Es pretén generar una ruta d’interés per als turistes i els residents, vinculada a l’art, per a donar a conéixer el comerç de la zona.

Com ja he explicat en altres ocasions, és el meu objectiu diversificar les activitats i dinamitzar també altres zones comercials, sense deixar a banda el centre històric comercial.

Contem per a realitzar esta activitat en la col·laboració de l’Escola de Plàstica Experimental A. Vives del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gata, a qui agraïm la seua bona disposició per a realitzar esta activitat. Els artistes participants són en la seua majoria alumnes de l’escola.

MostraCarrer estará als escaparates des de l’1  fins al 31 d’agost i tenim prevista una festa d’inauguració per a dijous 4 d’agost, que començarà a les 19h. i que contará amb artistes al carrer amb la realització en viu d’un grafiti gegant per dos grafiteros, un ballarí de break, un caricaturista ràpid, 1 maquillador de tatuatges, i 1 artista de papiroflèxia. Estes activitats s’ubicaran per la zona en la que s’ubiquen els comerços mencionats abans.

Esperem que esta siga la primera edició de moltes i que siga profitós per als comerços.

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies