Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

20150717_noche

Nit de compres a Dénia. Creama Denia

81 establiments obriran fins a la mitjanit oferint als clients descomptes especials, sorpreses i regals

La Regidoria de Comerç ha organitzat una nova edició de La Nit Oberta, una iniciativa de dinamització comercial en què els establiments participants romandran oberts fins a la mitjanit oferint als seus clients descomptes i promocions especials. La Nit Oberta se celebra el divendres 24 de juliol i, fins a la data, s’han inscrit 81 comerços del centre historicocomercial de la ciutat. La regidora de Comerç, Eva Ronda, va presentar ahir l’activitat, assegurant que continuarà promocionant esdeveniments que afavorisquen les compres a Dénia i que projecta impulsar noves activitats “en altres àrees del municipi” més allunyades del centre urbà. Així mateix, Ronda va manifestar la seua intenció de “reforçar el suport al Mercat Municipal”.

Per a La Nit Oberta del 24 de juliol la regidoria ha programat activitats complementàries d’animació com una batukada amb quinze músics que recorreran els carrers, photocalls perquè els assistents ‘immortalitzen’ la seua nit de compres, grups de ballarins, 500 globus d’heli per a regalar als més xicotets i una minidisco en la plaça del Consell que començarà a les 19 hores.

Alguns comerços participants també organitzaran activitats per a amenitzar l’esdeveniment. Per exemple, la botiga Temptacions, en el carrer del Cop, recrearà l’ambient del circ amb malabaristes, ballarins i el seu propi photocall. En Temple de Sant Telm, la boutique Pipol disposarà una barra lliure per als clients, amenitzada per un DJ, i la botiga de roba infantil i juvenil Olifant realitzarà, a les 21.30 hores, una desfilada de moda en el carrer del Marqués de Campo. Altres establiments han optat per promocions com el sorteig d’un collar, una degustació d’aperitius vegetarians o cava i dolços per als clients.

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies