Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rodona, s/n
03700, Dénia, Alacant, Espanya

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

2n CONCURS APARADORS FESTES PURÍSSIMA XIQUETA 2021.

Els comerços interessats a participar en aquest concurs es poden inscriure en CREAMA al 965732100, al mail jribes@creama.org o al correu de la ACEB acebbenissa@gmail.com fins al pròxim 12 d’abril.

L’Associació del Comerç i Empresa de Benissa (ACEB) en col·laboració amb l’Ajuntament de Benissa a través de l’Agència AFIC-CREAMA ja han posat en marxa l’organització del 2n Concurs d’Aparadors de les festes de la Puríssima Xiqueta 2021.

La finalitat d’aquest concurs és premiar l’esforç i treball que realitzen els comerços del municipi de Benissa per a atraure la clientela, a través de la imaginació i l’originalitat en la decoració dels seus aparadors, en els quals hauran d’utilitzar els seus propis productes, impulsant amb això la dinamització del comerç de la nostra localitat.

En aquesta edició, els establiments participants, també podran comptar amb la col·laboració de les persones que estan realitzant els seus estudis en l’I.E.S. Josep Iborra en el cicle mitjà de Gestió Comercial.

Cal destacar una important novetat en aquesta edició del concurs, ja que, en aquesta ocasió, a més del diploma acreditatiu, hi haurà premis en metàl·lic per als 3 primers classificats, sent de 575 € per al primer, de 345 € per al segon i de 230 € per al tercer.

El jurat visitarà els comerços participants, valorant el conjunt de l’aparador respecte a la decoració, ambientació, col·locació dels productes, elaboració artesanal, etc. Serà el 23 d’abril quan per fi coneixerem els noms dels establiments premiats.

Des de l’ACEB animen als clients a gaudir, mentre compren en el comerç local, de les creacions que han realitzat els comerciants del 22 d’abril al 3 de maig (tots dos inclusivament).

La regidora de comerç-AFIC/Creama s’ha mostrat molt satisfeta amb la idea de reprendre aquest concurs, ja que segons les seues paraules “L’any passat desgraciadament vam haver de suspendre aquesta activitat, però enguany tornem amb més força per a donar color i vida als nostres comerços i així animar a la clientela a continuar comprant a Benissa”.

Menú de novetats
Últims Notícies..
caValencià