Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rodona, s/n
03700, Dénia, Alacant, Espanya

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

Campanya comercial "Si vols mona i cabàs, comprant a Benissa ho aconseguiràs”.

Hui 15 de març, s’ha iniciat la nova campanya comercial “Si vols bonica i cabàs, comprant a Benissa ho aconseguiràs” que es prolongarà fins dimarts que ve 30 de març.

Aquesta acció de promoció comercial organitzada per l’Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benissa a través d’AFIC-Creama, per cada compra en els comerços associats des del dilluns 15 al dimarts 30 de març, participes en el sorteig depositant el tiquet de compra juntament amb un bitllet amb les dades personals de la persona que ha realitzat la compra en les urnes habilitades en cada comerç.

Entre tots els bitllets participants, el dimecres 31 de març es realitzarà el sorteig de 15 cabassos amb productes típics de Pasqua, com són: el cabàs, la mona, embotit, xocolate i mistela. Tots aquests productes tradicionals de la nostra localitat, i molt benvolguts durant tot l’any, però especialment en els dies festius de la Pasqua.

Des de l’Ajuntament de Benissa es continua secundant aquest tipus d’iniciatives comercials que ajuden a fomentar el comerç local, tal com ens ha indicat Isabel Bou Ivars, regidora de comerç del consistori, “Des de l’àrea de comerç de l’ajuntament, sempre rebem amb bon gust aquest tipus d’iniciatives, ja que en els temps que corren és necessari reinventar-se comercialment i atraure a les persones a les nostres botigues, i amb aquest tipus de concursos, sempre es manté la il·lusió i fidelitat de la nostra clientela”.

No obstant, des del consistori ens recorden que no podem abaixar la guàrdia i es recomana a la ciutadania fer les compres en el comerç local, però sempre de manera segura i complint les mesures de seguretat enfront del Covid19.

Menú de novetats
Últims Notícies..
caValencià