Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rodona, s/n
03700, Dénia, Alacant, Espanya

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

Campanya promocional a Benissa amb motiu del “Dia del pare”.

  • Des del consistori es recomana a la ciutadania fer les compres en el comerç local, però sempre de manera segura i complint les mesures de seguretat enfront del Covid19.

L’Associació del Comerç i l’empresa de Benissa (ACEB) ha posat en marxa, en col·laboració amb la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Benissa, a través d’AFIC – CREAMA, una campanya publicitària per a incentivar les compres en el comerç benisser amb motiu del “Dia del pare”.

A través d’aquesta campanya de promoció s’intenta conscienciar a la ciutadania de la importància de realitzar les seues compres, per xicotetes que siguen, en el comerç local i dels beneficis que això aporta al nostre poble.

Isabel Bou Ivars, regidora de comerç, ha expressat el seu interés a continuar apostant i promocionant al comerç benisser, al que ha afegit, “Cal continuar lluitant pel comerç local, són el cor de Benissa i moltes famílies depenen de la seua existència”.

Una vegada més, des del consistori s’ha insistit que realitzar les compres en el comerç local és la forma més segura de fer-ho en aquests moments. Així i tot s’ha demanat a la població màxima precaució, prudència i respecte en el compliment de les normes de seguretat fixades en els establiments per a previndre possibles contagis de Covid19.

Menú de novetats
Últims Notícies..
caValencià