Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rodona, s/n
03700, Dénia, Alacant, Espanya

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

Curs de Telemarketing per a persones amb diversitat funcional

Creama Dénia col.labora amb la Fundació Integralia en l’organització d’un curs de telemarketing per a persones amb diversitat funcional.

  • Part de l’alumnat s’incorporarà a la plantilla del centre d’atenció telefònica de l’Hospital de Dénia i la resta, a una borsa d’ocupació per a futures contractacions.

Acció conjunta de Creama Dénia, Fundación Integralia i l’Ajuntament de Dénia.

Nou persones amb diversitat funcional reben formació per a incorporar-se al centre d’atenció telefònica de l’Hospital de Dénia.

L’Agència de Creama Dénia, a través del seu Servei d’orientació laboral a persones amb diversitat funcional, ha col·laborat amb la Fundació Integralia DKV – Fundació Discapacall, que treballa per a la integració laboral de persones amb discapacitat de la Comunitat Valenciana amb seu a Dénia, per a fer possible la realització d’una acció formativa en telemarketing, sector en el qual  Integralia és expert des de fa 20 anys.

En el centre d’atenció telefònica de l’Hospital de Dénia, gestionat per Discapacall, ha sorgit la necessitat d’incorporar nous llocs de feina, per el que s’ha organitzat aquest curs de formació, que va començar ahir dilluns, 22 de març, i finalitzarà el 4 de maig. El curs tindrà una duració de 280 hores lectives i s’imparteix a nou persones amb diversitat funcional.

El Ajuntament de Dénia ha col·laborat en la iniciativa a través del departament de Joventut, que ha facilitat les seues instal·lacions i els mitjans necessaris per a poder dur a terme l’acció formativa.

El curs, a més de formar a l’alumnat en telemarketing, està orientat a millorar l’ocupabilitat de les persones que participen i així facilitar la seua inclusió laboral en empreses o organitzacions.

Per a Creama, aquesta acció formativa és una gran oportunitat per a ajudar i fomentar l’ocupabilitat del col·lectiu de persones amb diversitat funcional a través de la formació. Col·laborar amb Fundació  Integralia, ens ajuda a coordinar els esforços de les entitats que treballen a favor de les persones amb diversitat funcional per a millorar la plena integració en la societat.

Menú de novetats
Últims Notícies..
caValencià