Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rodona, s/n
03700, Dénia, Alacant, Espanya

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

Descarga Informacion Guias Documentacion Formularios Marina Alta

2020-03-26 Informació sobre ocupants en vehicles

En el Boletín Oficial del Estado del passat dia 25 de març , el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana concreta les condicions en les quals pot viatjar més d’una persona en els desplaçaments realitzats en vehicles de menys de nou places, inclòs el
conductor en relació al transport terrestre públic, privat complementari i particular de persones.

«El transport públic, privat complementari i particular de persones en vehicles de fins a nou places, inclòs el conductor, dut a terme en el marc dels supòsits de desplaçament autoritzats en l’article 7 del Reial decret 463/2020, de 14 de març, en els quals haja de viatjar més d’una persona en el vehicle, respectarà que vaja com a màxim una persona per cada fila de seients, mantenint-se la major distància possible entre els ocupants.»

caValencià