Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rodona, s/n
03700, Dénia, Alacant, Espanya

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

Lucas Lcs guanya el 2n Concurs d'aparadors de les festes de la Puríssima Xiqueta 2021 de Benissa.

Més que tinta ha aconseguit el segon premi i el tercer premi ha sigut per l’aparador de Floristería Isabel.

L’Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa en col·laboració de l’Ajuntament de Benissa a través de l’Agència AFIC-CREAMA han organitzat el 2n Concurs d’aparadors comercials amb motiu de les festes patronals en honor a la Puríssima Xiqueta.

La finalitat d’aquest concurs és premiar l’esforç i treball que realitzen els comerciants del municipi de Benissa per a atraure els seus clients, a través de la imaginació i l’originalitat en la decoració dels seus aparadors, en els quals hauran d’utilitzar els seus propis productes, impulsant amb això la dinamització del comerç de la nostra ciutat.

Cal destacar que en aquesta ocasió, s’ha superat el nombre de comerços participants, arribant fins als 26. A més, cal ressaltar que han realitzat uns aparadors amb un gran nivell, idees originals i amb molta faena a l’hora d’elaborar-los. Tot això, indicador de la gran il·lusió i ganes del xicotet comerç benisser a ser referent per als seus clients.

Com en l’anterior edició, els comerciants també han pogut comptar amb l’assessorament i col·laboració dels alumnes del cicle mitjà de comerç de l’IES Josep Iborra de Benissa.

Fins diumenge que ve 2 de maig es podran visitar els aparadors dels 26 establiments, que en aquesta edició són:  Amaranto Flors, Avaloris de Mar, Boutique L’Alcudia, Boutique D-Sastre, Boutique Maniquí, Cresan, Cuinproyect, El Cup, Floristeria Isabel, Joieria Carralo, La Ventana Natural, Lencería-Mercería Lara, Lencería Teresa, Lucas LCS, Més que tinta, Milar Giner, Natalia Estètica, Óptica Giner, Pampallugues, Papereria Macavi, Peluquería Nueva Imagen, Pepons Travel, Perfumería Donam, Sport Plaza, Tu StreetWear i Visiòptica.

El jurat va visitar els comerços la vesprada d’ahir i va valorar el conjunt de l’aparador respecte a la decoració, ambientació, col·locació dels productes, elaboració artesanal, etc. Sent el primer premi dotat amb 575 € per a “Lucas Lcs”, el segon premi amb 345 € per a “Més que tinta”, i el tercer premi amb 230 € per a “Floristeria Isabel”.

La regidora de comerç, Isabel Bou Ivars, ha assenyalat que “Els comerciants de Benissa tenen molta imaginació, i en cada edició se superen en laboriositat. I per descomptat, es poden sentir tots molt orgullosos dels seus aparadors”. Al que la presidenta de l’ACEB, Manoli Baidal va afegir «Convidem als clients que vinguen a comprar a Benissa, que trobaran de tot en els nostres comerços i disfruten mirant els aparadors».

Menú de novetats
Últims Notícies..
caValencià