Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rodona, s/n
03700, Dénia, Alacant, Espanya

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

Nova programació Beachworking - Adl Tecnològic Creama Xàbia

Creama Xàbia i ADL Tecnològic presenten la programació d’aquest trimestre amb un clar plat fort. Es tracta del fòrum Créixer Innovant, titulat «Quo vadis, Turisme Digital» que aborda les noves maneres de viatjar sorgides de la pandèmia

Xàbia amb el projecte Beachworking s’ha posicionat com una de les principals places per a rebre a persones, treballadors i empresaris, que treballen en remot així com, un lloc d’atracció cada vegada major per als nòmades digitals. L’objectiu d’aquest fòrum serà abordar les claus que ens portarà el nou turista digital i com interactua amb els destins abans i després de la seua visita. I és que el turisme digital està transformant el sector, la forma en la qual la societat consumeix i viatja, així com l’oferta de proveïdors de serveis. Aquesta disrupció que viu un dels sectors més potents a nivell mundial és a més una oportunitat per a conéixer les noves dinàmiques que creixeran exponencialment en 2021 amb noves tendències.

Està iniciativa està promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprenedoria innovada, així com el CEEI d’Elx i Creama que són els organitzadors.

Durant el trimestre també tindran lloc els cursos basats en noves tecnologies que han fet de Xàbia un destí tecnològic atraient.

Els dies 20 i 21 d’abril tindrà lloc el curs «De Xàbia al món. Com vendre en línia utilitzant el Comerç Electrònic» ens explicarà les claus que tenen les empreses o botigues locals per a accedir a un mercat mundial utilitzant les eines adequades. Coneixerem les principals estratègies que utilitzen altres emprenedors i els seus casos d’èxit. Una setmana més tard, els dies 28 i 29 d’abril, tindrem un curs titulat «Màrqueting Digital. Tot el que has de saber» on es practicaren i coneixeran les noves propostes innovadores que serveixen per a conéixer millor al client i utilitzar-les a poder donar-li valor al nostre projecte. Finalment, el 4 i 5 de maig, serà el torn d’abordar mitjançant un curs el «La publicitat en línia funciona… i molt» per a conéixer, de primera mà, la gran possibilitat de segmentació que té Internet, sumat als diferents mitjans que existeixen i a les opcions que ofereixen les diferents xarxes socials fan possible aconseguir un alt impacte en el públic objectiu al qual es dirigeix una campanya de publicitat.

Tot seguit començarà el Fòrum Créixer Innovant sobre Turisme Digital els dies 19 i 26 de maig, així com el 2 i 9 de juny. Aquest fòrum que comptarà amb importants experts del sector en un cicle de quatre sessions, amb quatre experts que et donaran les claus per a “reactivar el teu negoci de manera digital, de la forma més reeixida possible

Menú de novetats
Últims Notícies..
caValencià