ADL Agta de Gorgos- Ruben Chesa

Política de privacitat

QUI RECULL LES DADES?

Ús lloc web https:/creama.org/ de CREAMA.

El titular del lloc web https://creama.org/, és el Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta, d’ara en avant CREAMA, amb domicili social en carretera Dénia-Ondara, 2a rotonda, S/N. C.P.: 03700 Dénia (Alacant) i CIF: P5306302J.

AMB QUI CONTACTAR?

Per a contactar amb CREAMA pot realitzar-ho mitjançant l’adreça de correu electrònic s.generals@creama.org o mitjançant el telèfon +34 966 426 012.

PROTECCIÓ DE DADES

En compliment de la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa l’usuari, article 5 d’aquesta Llei, que les dades introduïdes en els formularis de contacte s’emmagatzemaran en fitxers automatitzats, propietat de CREAMA, als quals se’ls donarà el tractament estipulat per la Llei orgànica de Protecció de Dades.

Per què es recullen les dades?

La finalitat de la pàgina web de CREAMA és la transmissió d’informació relativa a les activitats que gestiona el Consorci, informació sobre recursos que poden ser d’interés als usuaris, a més de facilitar una via de comunicació amb els seus usuaris mitjançant els formularis de la pàgina web.

Relatiu a l’ús dels formularis de contacte, la finalitat d’aquests és:

Sol·licitud de cita: petició de cita a qualsevol de les nostres Agències per a realitzar les gestions i participar en tots els serveis que prestem.
Suggeriments: enviament de suggeriments al Consorci.
Inscripcions: Es requeriran dades per a la inscripció de cursos de formació o en sessions d’assessorament.
No s’acceptaran currículum a través dels formularis o adreces de correu electrònic publicats a aquesta pàgina.

En cap cas, es realitzarà cap cessió de les dades a altres entitats i tampoc els tractarà o destinarà a cap altra finalitat diferent de l’expressada.

CREAMA es reserva el dret a modificar sense avís previ els continguts del domini, així com, els termes i les condicions d’aquest avís.

Com es pot exercir la renúncia?

Els titulars de les dades tenen el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seues dades. Poden realitzar la seua sol·licitud a través del telèfon a baix indicat, o bé, per e-mail o per correu ordinari, especificant clarament el motiu de la seua sol·licitud.

Telèfon: +34 966 426 012.

E-mail: s.generals@creama.org

Adreça: Carretera Dénia-Ondara, 2a rotonda, S/N. C.P.: 03700 Dénia (Alacant)