Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rodona, s/n
03700, Dénia, Alacant, Espanya

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

Premiats/des de la campanya comercial "Si vols mona i cabàs, comprant a Benissa ho aconseguiràs".

  • Isabel Bou Ivars: “Una nova campanya ideada per l’ACEB i a la qual la regidoria de comerç ha prestat tot el seu suport, i així incentivar les compres en els establiments de Benissa” al que va afegir “Continuarem treballant conjuntament amb l’ACEB per a consolidar el comerç de Benissa”.
  • Manoli Baydal Ivars: “Des de l’ACEB havia sorgit la idea d’aquesta nova campanya comercial i estem molt contentes amb el resultat. Per descomptat, agraïm a totes les persones la confiança depositada en el comerç i empreses de Benissa”.

En el matí del dimecres, en el Centre d’Excel·lència de Benissa, es va realitzar el sorteig corresponent a la campanya comercial organitzada per l’ACEB (Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa), i l’Ajuntament de Benissa a través de la regidoria de comerç AFIC-Creama, “Si vols mona i cabàs, comprant a Benissa ho aconseguiràs”.

El sorteig va ser retransmés en directe per Ràdio Litoral Cadena Ser, van estar presents la regidora de comerç i Creama Isabel Bou, Manoli Baydal i Mª José Capó representants de l’ACEB, i Javier Ribes tècnic de comerç local.

Del 15 al 30 de març, en cada compra en els comerços associats, es van entregar participacions que la clientela havia d’emplenar amb el seu nom i telèfon, engrapar-ho junt amb el del tiquet de compra i depositar-la en una urna habilitada a aquest efecte. Moltes han sigut les persones que han realitzat aquest procediment i entre elles les guanyadores, que en aquesta ocasió han sigut: Maria Mabel Lozano, José Ivars Segura, Elias Cabrera Sala, Maite Cuello Grimalt, Vitoriana Pérez, Clara Cabrera, Nora Plaza González, Mª Agueda Santacreu, Toni Ivars Bertomeu, Loli Bas Martí, Rosario Blasco, Luisa Ivars Bertomeu, Mª Luisa Capó Ivars, Mª Josefa Medina Domene i Tere Ivars Pérez.

Dijous passat, es va fer el lliurament dels cabassos amb els productes típics de Pasqua a cadascuna de les 15 persones premiades. Totes s’han mostrat molt contentes i entusiasmades amb els seus premis i diverses d’elles ens han indicat que no esperaven que els tocara. També ens han assegurat que continuaran realitzant les seues compres en el comerç de Benissa.

Menú de novetats
Últims Notícies..
caValencià