Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

20200506_CreamaAFICWeb

Creama informa de la posada en marxa del projecte AFICWEB per a comerciants i professionals

Creama impulsa i posa en marxa el projecte AFICWEB, un servei gratuït de la Xarxa AFIC, de la Conselleria de Comerç, per a tots els comerços i empreses dels municipis del consorci.

Es tracta de  una eina totalment integrada amb el Mapa del Comerç de Proximitat de la Comunitat Valenciana, que permet a les empreses crear la seua pròpia WEB personalitzada. En aquesta web, a més d’informació rellevant del seu negoci poden publicar productes, promocions i els serveis que ofereixen. En la pàgina del portal del comerciant disposen de tutorials per a la seua perfecta realització.

AFIC-WEB, COMERCIANTS I PROFESSIONALS, pot utilitzar-se com a web principal del comerç si encara no compten amb ella, però si ja tenen web, pot ser complementària d’aquesta i servir per a incrementar el posicionament en cercadors (Google entre altres) i per tant, les possibilitats de localització del comerç per part de possibles compradors.

En Creama considerem que ara és una bona oportunitat de disposar de pàgina web i estar preparat per a una nova manera de vendre i oferir els productes i serveis de la seua empresa.

Per a obtindre més informació pot posar-se en contacte amb les agències Afic- Creama de Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraria i Xàbia.

Creama informa de la puesta en marcha del proyecto AFICWEB para comerciantes y profesionales.

Creama impulsa y pone en marcha el proyecto AFICWEB, un servicio gratuito de la Red AFIC, de la Conselleria de Comercio, para todos los comercios y empresas de los municipios del consorcio.

Se trata de una herramienta totalmente integrada con el Mapa del Comercio de Proximidad de la Comunidad Valenciana, que permite a las empresas crear su propia WEB personalizada. En esta web, además de información relevante de su negocio pueden publicar productos, promociones y los servicios que ofrecen. En la página del portal del comerciante disponen de tutoriales para su perfecta realización.

AFIC-WEB, COMERCIANTES Y PROFESIONALES, puede utilizarse como web principal del comercio si todavía no cuentan con ella, pero si ya tienen web, puede ser complementaria de ésta y servir para incrementar el posicionamiento en buscadores (Google entre otros) y por tanto, las posibilidades de localización del comercio por parte de posibles compradores.

En Creama consideramos que ahora es una buena oportunidad de disponer de página web y estar preparado para una nueva manera de vender y ofrecer los productos y servicios de su empresa.

Para obtener más información puede ponerse en contacto con las agencias Afic- Creama de Benissa, Calpe, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraria y Xàbia.

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies