Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

20160418_ftobenissa1

Finalitzen les pràctiques en Benissa de l’alumnat de jardineria del Taller d’Ocupació Marina Alta V del Creama.

Un any més, el grup de l’especialitat de jardineria del Taller d’Ocupació de Creama, format per 15 alumnes, ha finalitzat les pràctiques de construcció de parcs i jardins i de manteniment, en les instal.lacions municipals de la pinada situada entre la piscina municipal i les pistes de padel.

Enguany, per tal de condicionar com a zona d’esplai l’esmentada pinada, s’han construït una sèrie de murs de contenció de terres de pedra seca, creant-se unes jardineres escalonades, que s’han omplit de terra vegetal i s’han enjardinat plantant arbusts i plantes autòctones.

L’ alcalde, Juan Bta. Roselló, i el regidor d’ urbanisme, Arturo Poquet han visitat els alumnes per a veure els treballs realitzats i han comentat que l’objectiu d’aquestes actuacions ha sigut el de començar un projecte ambiciós, que esperem tinga continuïtat en els propers anys, i consistirà en la construcció d’un parc públic, on els benissers puguen gaudir d’una estada en mig d’una meravellosa pinada, fruint de la natura.

Des de Creama volem agrair la col.laboració del M.I. Ajuntament de Benissa, a Benissa Impuls, i als seus Serveis de jardineria, que ens han oferit tota la col·laboració necessaria per a que els alumnes pugueren realitzar les practiques i aprendrer l’ofici.

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies