Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

20160420_fotopedreguer

Creama imparteix formació en orientació laboral als alumnes del Taller d’Ocupació de Pedreguer Verd i Pedra II

Creama col·labora amb el Taller d’Ocupació Verd i Pedra II de l’Ajuntament de Pedreguer amb la impartició de tallers d’orientació laboral, en l’última fase del  taller.

Un dels objectius de Creama és millorar la qualificació de les persones desocupades i ajudar-les perquè s’incorporen al món laboral. Mitjançant amb aquesta formació es pretén informar i assessorar en la recerca de treball als alumnes del Taller Verd i Pedra II, per a que es familiaritzen amb les ferramentes de recerca d’ocupació, i milloren el seu coneixement i utilització.
El divendres 15 d’abril s’inicia amb el taller “Desenvolupament personal per a l’ocupació” per tractar de millorar les habilitats socials i recursos personals per afrontar amb èxit les dificultats amb les que es poden trobar a l’hora de buscar un treball. L’experiència ens ha demostrat, que aquest punt de partida és essencial per a motivar a les persones desocupades a prendre les decisions més idònies en la recerca de treball.
També es tractaran altres temàtiques relacionades amb l’entrevista de treball i informació sobre contractació laboral i foment de l’ocupació. Aquestos tallers s’impartiran amb una metodologia eminentment pràctica, participativa i propera als alumnes, i que inclou situacions simulades que permeten als participants practicar en una situació propera a la realitat i posar en pràctica els coneixements teòrics i habilitats apreses durant la participació als mateixos.
Esta col·laboració, sorgida des de Creama Pedreguer i coordinada pels Serveis Generals del Consorci, permet optimitzar els recursos humans i la capacitació tècnica del personal del mateix, possibilitant que els ciutadans i ciutadanes dels municipis que integren Creama es beneficien pels coneixements i l’especialització dels treballadors i treballadores de les distintes agències. Tot això en la línea de treball que ha constituït un dels eixos centrals de CREAMA, el nostre compromís de servei públic amb la ciutadania de la Marina Alta.

Menú de novedades

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies
es_ESCastellano