Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rotonda, s/n
03700, Dénia, Alicante, España

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

20160527_tecolebenissa

Les alumnes del Taller d’Ocupació Marina Alta V del Creama, respiren amb els escolars.

Les alumnes del Taller d’Ocupació Marina Alta V del Creama, han visitat diferents col.legis de la comarca per a transmetre a l’alumnat la importància que té la correcta respiració, i els beneficis que aporta, tant a nivell físic com psíquic o emocional.

La pràctica de més o menys una hora de duració,  ha consistit a realitzar exercicis senzills de respiració per a despertar l’interés i iniciar els xiquets en esta técnica.

Els escolars han realitzat un treball de respiració conscient, dirigint-la a les diferents parts de l’aparell respiratori.

Amb tots els exercicis realitzats, s’ha aportat una major oxigenació als pulmons i a les cèl.lules de tot l’organisme. També s’ha estimulat el funcionament del cor i la circulació, s’ha activat el sistema endocrí i equilibrat el sistema nerviós.

La finalitat d’aquesta activitat es la possibilitat d’incorporar les tècniques de respiració com una activitat rutinaria.

Des de Creama volem agrair als col.legis la col.laboració aportada per haver pogut posar en pràctica aquesta activitat.

Menú de novedades
Últimas Noticias...

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies