Ctra. Dénia-Ondara, 2ª rodona, s/n
03700, Dénia, Alacant, Espanya

Tfno: 966 426 012
Fax: 965 785 728

Campanya promocional a Benissa amb motiu del "Dia del mare".

Des del consistori es recomana a la ciutadania fer les compres en el comerç local, però sempre de manera segura i complint les mesures de seguretat enfront del Covid19.

L’Associació del Comerç i l’empresa de Benissa (ACEB) ha posat en marxa, en col·laboració amb la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Benissa, a través d’AFIC-CREAMA, una campanya publicitària per a incentivar les compres en el comerç benisser amb motiu del “Dia de la mare” el pròxim 2 de maig.

A través d’aquesta campanya de promoció s’intenta conscienciar a la ciutadania de la importància de realitzar les seues compres, per xicotetes que siguen, en el comerç local i dels beneficis que això aporta al nostre poble.

Isabel Bou Ivars, regidora de comerç, ha expressat el seu interés a continuar apostant i promocionant al comerç benisser, al que ha afegit, “El comerç local és imprescindible per al nostre municipi”.

Una vegada més, des del consistori s’ha insistit que realitzar les compres en el comerç local és la forma més segura de fer-ho en aquests moments. Així i tot s’ha demanat a la població màxima precaució, prudència i respecte en el compliment de les normes de seguretat fixades en els establiments per a previndre possibles contagis de Covid19.

Menú de novetats
Últims Notícies..
caValencià